Întrebări frecvente

1. Ce vom primi in coşurile PROMO surpriză ?

În primul rând vom livra cele mai interesante produse disponibile random în momentul livrării, frecvent produse în promoţie sau brand-uri care oferă calitate suplimentară şi prospeţime, alese în funcţie de specificul coşului comandat.

2. În ce constă surpriza ?

De cele mai multe ori vor fi produse oferite suplimentar de furnizor sau pur şi simplu produse drăguţe alese de livrator chiar fără legătură cu specificul coşului.

3. Cum verificam comanda ?

Verificarea se face simplu, la momentul livrării, pe baza bonului de casă sau a facturii de furnizor, totalul bonului inclusiv taxe fiind de minim 90 lei la fiecare livrare, restul până la 99 lei reprezentând marja comercială de maxim 10%, marjă necesară pentru a acoperi cheltuieli de administrare, taxe şi comisioane bancare, etc.

4. Cum putem oferi feedback livratorului ?

Vă stăm la dispoziţie la email: promohypermarket@gmail.com 

5. Cum putem face o comandă telefonică Pick by Voice ?

Comenzile telefonice Pick by Voice sunt utile deoarece vă oferă oportunitatea de a vă alege produsele dorite în momentul în care livratorul este în magazin în faţa raftului.

Pentru a face o comanda telefonica Pick by Voice este necesar să achiziţionaţi tichetul de comandă telefonică Pick by Voice şi cel puţin un coş BLUE CART.

În urma comenzii Dvs. un livrator vă va suna în cel mai scurt timp posibil şi vă va urma instrucţiunile de achiziţie, va merge în magazinul solicitat şi va alege produse de minim 90 lei pentru un coş BLUE CART în funcţie de solicitarea Dvs. şi stocul disponibil în magazin.

În situaţia în care livratorul nu găseşte produsele solicitate poate opta să aleagă orice produse înlocuitoare sau alte produse chiar fără legătură cu comanda Dvs. în sumă de minim 90 lei pentru un coş BLUE CART.

6. De ce să alegem PROMOhypermarket ?

Pentru că suntem simpli, eficienţi, convenabili, evităm încurcături cu produse lipsă sau sume de returnat şi mai mult de atât încercăm să vă aducem surprize cât mai plăcute !